23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Denizli’deki okullarda eğitim gören 1600 öğrenci, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde unutulmaz bir konser verdiler.

Denizli’de Denizli Okulları Çocuk Korolarında yer alan 1600 çocuk, 23 Nisan’da unutulmaz bir konsere imza attı. 1600 kişilik Denizli Okulları Çocuk Koroları, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde bir konser verdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda dün akşam gerçekleşen konsere, Denizlililer yoğun ilgi gösterdi.

Konserde çocuk koroları 23 Nisan ve Çocuk şarkılarını CSO eşliğinde büyük bir coşkuyla söyledi.

“Çocukların unutamayacakları bir tecrübe oldu”

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Şefi Cemi’i Can Deliorman konser sonrası basına yaptığı açıklamada, Koroda olan çocukları tebrik ederek şunları söyledi:

“Denizli’nin çok büyük bir sanat kültür potansiyeli var. Çocuklarımız pırıl pırıl harika söylediler. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası en köklü sanat kurumu. Onlarla bir araya gelmek çocuklar için çok önemli. Unutamayacakları bir tecrübe oldu. Hepimiz çok mutluyuz. Böyle bir organizasyonu daha önce Ankara’da yaptık. Bu projeyi 27 Nisan’da Ankara’da tekrar edeceğiz. Ama 23 Nisan’da burada olması farklı bir anlam taşıyor. Organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum”.

Plaket takdim edildi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Vali Ömer Faruk Coşkun, Şef Deliorman’a teşekkür plaketi takdim etti.

Şef Deliorman’a çocuklardan yoğun ilgi

Koroda yer alan çocuklar CSO şefi Cemi’i Can Deliorman ile fotoğraf çektirdi. Deliorman’ın çocukların ilgisinden memnun olduğu gözlendi.

Şef Deliorman kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri kırmadı.

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir